Dertiende editie van de Ronde van Sint Tunnis

Na het grote succes van de 12e Wielerronde van Sint Tunnis was het logisch dat er een dertiende editie moest komen. En wat voor eentje. Een heel gevarieerd programma waarvoor veel belangstelling is. Op zaterdag 13 juli is het zover! Voor iedere wielrenner en sportliefhebber iets bijzonders!

Extra Funklassement

De organisatie hoopt op een mooie Ladies Course, maar zijn al zeker van mooie gevechten tijdens de wedstrijd van de masters en nieuwelingen, als ook bij de amateurs/sportklasse. En wat te denken van de extra prestige voor recreatieve wielrenners in het Land van Cuijk: dit seizoen wordt voor het eerst een klassement opgemaakt van alle funklasse-wedstrijden in de gemeente. In dit ‘Funklassement’ tellen de resultaten van de reeds verreden Ronde van Oploo, Ronde van Sint Tunnis (13 juli), Ronde van Sambeek (25 augustus) en Vestingronde van Grave (1 september) mee. De koploper mag rijden in een heus leiderstrui.
Meer informatie: www.cyclinglandvancuijk.nl.

Stratenloop en Dikke Banden Race

Verder komt er ook een 1e Sint Tunnisse Stratenloop. Ook daar verwelkomt het comité een heuse kampioen van Sint Tunnis. Daarnaast hebben we voor de jeugd weer de Dikke Banden Race, in diverse leeftijdsklassen.

Informatie

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Johan de Bruin via 06-51559157.

Programma

11.00 uur Ladies Course, 30 km *
12.00 uur Masters 40+ en nieuwelingen, 40 km *
13.15 uur 1e Sint Tunnisse Stratenloop 5 km **
14.00 uur Sint Tunnis Kampioenschap, 25 km *
voor niet-licentiehouders en recreanten, meetellend voor het Funklassement Cycling Land van Cuijk
15.00 uur Dikke Banden Race (5 tot en met 12 jaar) **
16.00 uur Amateurs en Sportklasse, 50 km *

Inschrijven

- Onderdelen (*) met Ladies Course, Masters/nieuwelingen, Sint Tunnis kampioenschap en Amateurs/sportklasse via de link: https://wielrenbond.nl/wielrenbond/node/5 
- Onderdelen (**) met Tunnisse Stratenloop en Dikke Banden Race via link: https://www.bruisendebrink.nl/rondevansinttunnis/#inschrijven 

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Wednesday, 3 July, 2024