Maandag avondcriterium in Netersel; dinsdag tijdrit in Maasduinen-Well

Op maandag 3 juni wordt voor de 44e keer de Kermisronde ‘Jos Hems Presto Pedal’ in Netersel gereden. Het is een open avondcriterium voor recreanten, amateurs en masters. De wedstrijd wordt verreden op een parcours van 3.100 meter en de te rijden afstand is 58 km. Een kasseienstrook maakt onderdeel uit van het parcours. De wedstrijd start om 19.30 uur. De Dikke Banden Race voor volwassenen is om 18.45 uur.

Er is voor ruim € 400 aan prijzen en premies te verdienen, waaronder een leidersprijs. Inschrijven kan via de website van de Nederlandse Wielren Bond (NWB).

Laatste tijdrit in Well
Een dag later, op dinsdag 4 juni,  staat de laatste tijdrit in het kader van de Limburg Cycling Chrono Trofee (LCCT) op het programma in Well. Inschrijven kan tot en met zondagavond (2 juni) via de website van LCCT. Er worden maximaal 120 deelnemers per wedstrijd toegestaan.
Alle beschikbare startplaatsen zijn ondertussen uitverkocht.
Wil je toch nog kans maken op een startplek schrijf je dan in op de reservelijst. Bij evt afhaken van renners kun je dan op grond van volgorde op de reservelijst alsnog starten.

Na de wedstrijd worden ook de prijzen voor het klassement uitgereikt. Na het Midden-Limburgse Panheel moest de organisatie Herkenbosch (Meinweg) annuleren i.v.m. onweer en hevige regenval. Het klassement gaat dus over twee wedstrijden. De starttijd van de eerste renner in Well is om 18.30 uur. 
 

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Thursday, 30 May, 2024