Vijfde Omloop van de Peelrijt komt er weer snel aan!

Op zondag 26 mei staat in Someren de Omloop van de Peelrijt op het programma. De volgende wedstrijd, die georganiseerd wordt door TWC De Zwaluw en onder auspici├źn van de Nederlandse Wielren Bond (NWB). Deze wedstrijd met het karakter van een klassieker wordt verreden op een groot open parkoers van ruim twaalf kilometer in het buitengebied van Someren. De start en finish is gelegen in het centrum van Someren, op de Floreffestraat. Iets na 14 uur wordt deze finish verwacht.

Er is startgelegenheid voor amateurs, masters en ook junioren met zowel KNWU als NWB licentie. Maar ook alle renners, die aangesloten zijn bij de WFN-wielerbonden kunnen starten. Mocht je geen licentie hebben, dan kun je nog een daglicentie kopen.

Programma
12.00 uur start voor een wedstrijd over 98 kilometer. Verwachtte aankomst: 14.15 uur.
Na een geneutraliseerd gedeelte, worden zeven ronden van 12,2 km afgewerkt. Daarna gaat het weer richting de Floreffestraat.

Inschrijven. Wacht niet!
Kan tot en met 20 mei via de websites van NWB (www.wielrenbond.nl) of TWC De Zwaluw (www.twcdezwaluw.nl). De inschrijving is alleen geldig als ook de kosten zijn betaald. Vanaf dinsdag 21 mei zijn extra kosten verschuldigd, want dan is de voor-inschrijving gesloten. Kijk op de websites voor de gedetailleerde info en de kosten.

Ploegenklassement
Er kan ook per ploeg worden ingeschreven, minimaal drie renners en maximaal acht renners. Hiervoor zijn extra prijzen.

Deelnemers
Vorig jaar won de Belg Fabio Porco uit Genk. Hij had na 2:14,54 uur een voorsprong van 22 seconden op zijn landgenoot Matthias Krols en zijn broer Carlo Porco. In totaal stonden 48 renners aan de start van de editie in 2023. Het gemiddelde van de wedstrijd was toen 43,4 km per uur voor de winnaar.

Info
Voor mee informatie kun je bellen, tel. 0493-490746. Maar het is nog beter om te mailen aan info@twcdezwaluw.nl.
Tot zondag 26 mei!
 

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Friday, 17 May, 2024