Wedstrijdprogramma NWB 2024 compleet; inschrijven kan!

Het wedstrijdprogramma van de Nederlandse Wielren Bond (NWB) zal dit jaar bestaan uit dertien wedstrijddagen. Samen met de KNWU wedstrijden voor amateurs en masters zal in Zuid-Nederland voldoende startgelegenheid zijn. Ook de nieuwelingen (bij de masters) en de junioren (bij de amateurs) mogen zoals in voorgaande jaren deelnemen.

In totaal zorgen de NWB-organisatoren voor vier grote omlopen (St. Jozefklassieker, Omloop van de Peelrijt, Omloop van de Heidehof en de Grensland Klassieker) en vier criteriums (Ronde van de Gansbeek in Belfeld, Netersel, Sint Anthonis en Sambeek. Verder drie tijdritten (Panheel, Meinweg in Herkenbosch en Maasduinen-Well) en tot slot MTB-streetraces in Odiliapeel en in Vessem.
Het wegseizoen wordt geopend op zondag 21 april in Someren-Heide met de St. Jozefklassieker; de laatste wedstrijd is op 22 september de GrensLand Klassieker in Someren-Eind.

Inschrijven
Voor de wedstrijden tot en met juni kan al worden ingeschreven. Kijk daarvoor op de website of klik hier. Voor de wedstrijden, die TWC De Zwaluw organiseert (Sint Jozef Klassieker, Omloop van de Peelrijt en Heidehof en de GrensLand Klassieker) krijgt je 10% korting als je snel inschrijft. Bij late inschrijving (in de laatste week) wordt het inschrijfgeld verhoogd. Wacht daarom niet te lang en schrijf gewoon in!

Informatie
Alle nieuwsberichten kunt u vinden op onze website. Alle uitslagen kunt u terugvinden op www.rennerz.nl. Verder houden wij u ook op de hoogte via ons Facebook-account. Mocht u daarnaast vragen hebben, stuur een e-mail bericht aan info@wielrenbond.nl

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Friday, 1 March, 2024