De tweede editie van de Ronde van Sambeek komt eraan!

Op zondag 27 augustus 2023 vindt de tweede editie van de Ronde van Sambeek plaats. Voor iedere geïnteresseerde is er een geschikte deelnemerscategorie. Nieuw is dit jaar de Dikke Banden Race voor drie en vierjarigen met hun loopfiets, zij rijden een kort parcours. Een Funklasse voor niet licentiehouders. Een Dikke Banden Race voor de jeugd tussen vijf en twaalf jaar. Een Ladies Course, voor de beginnende vrouwen, die eens willen ‘ruiken’ aan een koersje. Daarnaast vindt er een ronde plaats voor de Masters en Nieuwelingen en tenslotte de Amateurs, Sportklasse en Junioren. 

Het parcours voert door de straten van het kerkdorp Sambeek en is 1200 meter lang. En is gekoppeld aan een dorpsfeest en kermis ‘nieuwe stijl’ van 26 tot en met 28 augustus. Van Frispong, bierpong en beachvolleybal tot een kroegentocht, voor elk wat wils. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

In de eerste editie kwamen zowel deelnemers en toeschouwers in groten getale opdagen. De combinatie met gezelligheid en muziek sloeg duidelijk aan. Dat maakte het organisatiecomité alleen nog maar enthousiaster.

Het programma ziet er als volgt uit:
11.00 uur Ladies Course, 25 km
12.00 uur Funklasse (niet-Licentiehouders), 25 km
14.00 uur Masters 40+ en Nieuwelingen, 50 km
14.30 uur Dikke Banden Race jeugd (3-12 jaar)
15.30 uur Amateurs/Sportklasse en Junioren, 50 km

Inschrijven tot en met vrijdag 25 augustus via www.wielrenbond.nl.
Wil je deelnemen aan Dikke banden Race tijdens de Ronde van Sambeek? Aanmelden hiervoor kan ook via de genoemde site. 

Info via e-mail: rondevansambeek@gmail.com of www.wielrenbond.nl
 

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Friday, 11 August, 2023