Op 23 mei tweede tijdrit Limburg Cycling Chrono Trofee in Herkenbosch

Op dinsdag 23 mei wordt de tweede tijdrit georganiseerd in het kader van de Limburg Cycling Chrono Trofee. Op 9 mei werd de eerste tijdrit in Panheel verreden. Nu is het de beurt aan Herkenbosch. In het Nationaal Park Meinweg wacht een tijdrit over 13,8 kilometer.

Inschrijven, wacht niet!
Ook nu verloopt de inschrijving vlotjes en zijn er nog maar enkele startplekken vrij. Inschrijving kan tot en met vrijdag 19 mei of tot het maximum is bereikt. De organisatie laat maximaal 120 starters toe. De eerste renner start exact om 18.30 uur.

In totaal vier tijdritten
Na Herkenbosch volgt op dinsdag 30 mei Well met een tijdrit over 25 km. Deze wedstrijd is tevens het NK tijdrijden voor studenten. De slottijdrit wordt op donderdag 15 juni verreden in Voerendaal (Fromberg). Deze tijdrit gaat over 9,5 km.

Categorieën
In de volgende categorieën wordt gestreden om de dagprijzen en punten voor een klassement over de vier tijdritten: Jongens jeugd categorie 7 & Nieuwelingen, Meisjes jeugd categorie 6 & Nieuwelingen, Elite/beloften/amateurs vrouwen 35+, Elite/beloften/amateurs vrouwen 35-, Junioren mannen, Junioren Vrouwen, Amateurs/Sportklasse mannen 40-, Masters/Sportklasse mannen 40+ en Elite/beloften mannen.

Sponsor klassementen
De Limburg Cycling Chrono Trofee kan worden georganiseerd dankzij financiële ondersteuning van Limburg Cycling, als ook van CUBE Store in Venlo. Voor het eindklassement worden in elke categorie drie prijzen ter beschikking gesteld.

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Tuesday, 16 May, 2023