"43e Omloop van de Heidehof" op zondag 10 juli 2022

"43e Omloop van de Heidehof" om de grote prijs Heidehof te SOMEREN-HEIDE op zondag 10 juli 2022. 
Zondag 10 juli staat op de kalender van de Nederlandse Wielren Bond (NWB) weer de jaarlijkse semi-klassieker "Omloop van de Heidehof" in Someren-Heide. Tour- en Wielerclub "De Zwaluw" uit Someren heeft weer voor de organisatie van de 43e editie van deze wedstrijd getekend. 
De renners zullen gaan strijden om de grote prijs Heidehof.

Parkoers:
Ook dit jaar zullen de deelnemers hun rondjes rijden op een parkoers van ca 5700 meter wat gevormd wordt door de volgende wegen van Someren-Heide: Kerkendijk, Smulderslaan, Limburglaan, Kraaiendijk en weer Kerkendijk waar de start en finish zal plaatsvinden.

Deelnemers:
De deelnemers zullen strijden om de podiumplaatsen in een van de twee categorie├źn: amateurs/sportklasse/junioren, masters 40+/nieuwelingen. De samenwerking tussen de KNWU en de vrije bonden, verenigd in de Wielerbreedtesport Federatie Nederland, is ondertussen een vertrouwd gegeven. Daardoor kunnen de renners van alle bonden die lid zijn van de W.F.N., waaronder de KNWU, deelnemen aan deze wielerwedstrijd. Renners zonder een licentie kunnen starten met een zogenaamde daglicentie.


Starttijden:
Er wordt gestart om 12:00 uur met amateurs/sportklasse/junioren. Zij rijden 91 km.
De masters/nieuwelingen van 40 jaar en ouder starten om 12:02 uur en rijden 63 km.

Men kan voor deze wedstrijd nog inschrijven op zondag 10 juli vanaf 10:30 uur in restaurant-feestzalen "Heidehof" aan de Kerkendijk. 

De wedstrijden worden verreden onder de reglementen van de Nederlandse Wielren Bond (NWB).
De toegang voor het publiek is natuurlijk gratis.

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Friday, 8 July, 2022