HOFFZ.nl MTB streetrace 2017 met spectaculaire koppelnightride

Op zaterdag 2 september is het dan weer zover de HOFFZ.nl mtb streetrace in Baarlo. Het wordt dit jaar al de 12e uitgave dat door twc Olympia georganiseerd word. Wederom zullen de mountainbikers door het centrum van Baarlo racen.
Dit jaar voor de funklasse een geheel nieuw evenement. Speciaal voor deze recreanten organiseren wij een koppelnightride. Dit is een wedstrijd voor koppels die verreden wordt als de zon al onder is. Met andere woorden deze wedstrijd wordt voornamelijk in het donker verreden. De deelnemers worden geacht zelf voor voldoende verlichting te zorgen. Alleen de finishlocatie en de wisselplaats worden extra verlicht. De bedoeling van deze koppelnightride is dat de renners uit een koppel om de beurt een ronde rijden. Hiervoor wordt er een speciale wisselzone ingericht. Voor het volledige reglement verwijzen we naar de website en onze facebook pagina. Deze koppelnightride zal rond 20.45 uur starten voor een wedstrijd van ongeveer een uur. Voordat het zo ver is ziet het programma er als volgt uit: 18.00 uur jeugdwedstrijden, 19.00 uur licentiehouders vanaf 15 jaar. Na afloop van de funklasse wedstrijd is er nog een ‘Radler’partij in de permanence. Deze is gevestigd in het trefcentrum aan de Hoogstraat in Baarlo.
Daarnaast zal het parcours ook flink wat wijzigingen ondergaan. Het wordt iets compacter en het Sjiwa aan de Hoogstraat wordt de vervanger van cafe de Zwaan. Start en Finish komen op de markt. Verder in het parcours: de Hoogstraat, de Bolleberg, de Sprunk, en natuurlijk ook het Kempke.
Inschrijven voor de jeugd en de licentiehouders via de wielrenbond.nl. Koppels voor de koppelnightride kunnen een mailtje sturen naar: hoffzmtbstreetrace@gmail.com. Vermeld hierin de naam van het koppel, de namen en geboortedatums van beide renners. Een koppel kan bestaan uit 2 heren, 2 dames of een dame en een heer. Het motto van de wedstrijd is ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Het inschrijfgeld voor de koppelnightride bedraagt €15 per koppel. Daarnaast wordt er ook €10 borg per koppel gevraagd voor het stuurbordnummer.

Programma:
18.00 jeugd:  geboren in 2007-2008-2009
18.15 jeugd:  geboren in 2005 - 2006
18.16 jeugd:  geboren in 2003 - 2004
19.00 wedstrijdrenners/licentiehouders    60 minuten
20.40 funklasse 'koppelnightride'             60 minuten

 

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
Tuesday, 25 July, 2017