Thomas Rieff wint NK WFN 2019 op de weg

Zondag 9 juni werd in Lepelstraat het NK WFN op de weg verreden. Het was zeer aangenaam koersweer; in de ochtend brak de zon al door en er stond maar weinig wind. De plaatselijke organisatie had gezorgd voor een mooie uitdagende omloop van 6700 meter met vals plat, bochtjes en klinkers. In het dorp was het rond de finish ook weer goed voor elkaar; ambiance genoeg. De dag verliep zonder incidenten en in totaal 200 renners en veel publiek konden genieten van het weertje en mooie wielersport in Lepelstraat.
Ron Paffen werd Nederlands Kampioen bij de 60+ categorie, bij de Vrouwen won Petra van Leeuwen de pelotonsprint, bij de 50+ categorie kwam Marc Stouten solo aan, bij de 40+ won Brian Burggraaf de sprint van de kopgroep en bij de Amateurs/Sportklasse t/m 39 was het Thomas Rieff die de kopgroep in de sprint versloeg. Bruce Rayer werd daar tweede.
Onze Jac Roemerman werd achtste bij de 60 plussers en Bjorn Kerssenberg werd 21-ste bij de jongste categorie.

De volledige uitslag vindt u op www.wfn-online.nl en een verslag en foto's op de site van de brabantsewielerfederatie.