Nieuwsbrief 2017-50

test
 

Omloop van de Peelrijt afgelast

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten tot het afgelasten van de Omloop van de Peelrijt die gepland was op 28 mei. Dit om meerdere redenen, maar de grootste reden was het bijzonder laag aantal voorinschrijvingen. We winden het bijzonder vervelend, maar dit is de beste van twee slechte keuzes. We zullen ons beraden hoe wij in de toekomst met onze wedstrijden verder gaan. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor ontstaat.
Voorzitter Tour- en Wielerclub de Zwaluw,


20 mei infoavond Tungelroy

Net als vorig jaar heeft Stichting Wielerronde Tungelroy ook dit jaar weer een Wieler-info avond georganiseerd om de wielerfans alsook de geïnteresseerden in de regio te informeren over de editie van Wielerronde Tungelroy in 2017.
Deze avond wordt morgenavond 20 mei gehouden in MFA Kimpeveld aan het Barbaraplein in Tungelroy.
Verder zullen we aan het begin van deze avond de aanwezigen kort informeren over de status en de voortgang van de organisatie tot dusver en tevens zal ook de Boels Ladies Tour kort ter sprake komen

Daarna zal Gerard Rietjens ons aan de hand van zijn ervaringen meenemen in het dagelijkse leven van een profwielrenner.
Het beloofd een onderhoudende avond te worden.


Inschrijfsysteem gerepareerd

Het heeft even geduurd, maar het inschrijfsysteem op onze site is gerepareerd. Door diverse updates op de site moesten stukken code herschreven worden en databases opgedateerd.

6 juni veertigste Presto Pedale

In Netersel zal op 6 juni de jubileumeditie van de Presto Pedale worden georganiseerd. Deze wedstrijd is voor Amateurs/Sportklasse en Masters samen. Dit jaar is dit evenement inderdaad op dinsdag omdat maandag 2e Pinksterdag is.
Voorafgaand aan deze wedstrijd zijn er wedstrijden voor plaatselijke renners.
De Presto Pedale is een mooie koers op een omloop van 3200 m door het buitengebied van Netersel.


13 juni Montfort start half uur later

In overleg met de organisatie van Montfort is besloten om de start een half uur te verlaten. Dit om de renners meer tijd te geven om op de dinsdagavond na hun werk, naar Montfort te kunnen reizen. Hier rijden de Amateurs/Sportklasse en Masters samen een wedstrijd.


24 juni Wielerronde Tungelroy

Op zaterdag 24 juni wordt in Tungelroy voor de tweede keer de wielerronde van Tungelroy georganiseerd.
Om 15:00 starten de amateurs/sportklasse en masters voor hun wedstrijd over 75 km.


Heeft u nog andere nieuwstips?

Mail ze aan de redactie van deze nieuwsbrief. Dat mogen ook aankondigingen van wedstrijden zijn! Inmiddels ontvangen 700 wielerliefhebbers deze nieuwsbrief. Het volgende nummer (2017-51) verschijnt medio juni, indien voldoende kopij wordt aangeleverd. Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Wielren Bond (N.W.B.). De website van de Nederlandse Wielren Bond vindt u op https://www.wielrenbond.nl.

Copyright (c) 2014, Nederlandse Wielren Bond | Gemaakt Door DyourDesign