Nieuwsbrief 2016-49

test
 

Jaarvergadering a.s. donderdag

Donderdag 31 maart zal weer de jaarvergadering van de NWB gehouden worden, Deze vergadering is openbaar. De vergadering vindt plaats in het gemeenschapshuis het Kerkenboske in Helden en begint om 20:30 uur.


Jos Feron Cup super afgesloten

De Stichting Wintercompetitie Cyclocross en MTB Toernooi, organisatoren, jury, deelnemers en eenieder kijkt weer met een goed gevoel terug op de afgelopen wintercompetitie. Een stijging van deelname van 10% was een duidelijk signaal dat deze competitie op het goede spoor zit.

Begin mei zullen de voorbereidingen weer starten voor het volgende seizoen.

Komende NWB wedstrijden

Het wegseizoen nadert met rasse schreden. Nadat de diverse voorjaars trainingsritten zijn verreden maken we ons op voor de serieuze wedstrijden. Op de kalender van de NWB tekent zich eindelijk wat duidelijkheid af. Diverse organisatoren hebben aanpassingen moeten doen. De komende tijd kunnen we uit de voeten met:

10 april Sint Jozef Klassieker Someren-Heide, 13:00 masters 15:15 amateurs.

16 april 10:00 uur 1e wedstrijd Dekkers Tweewielers Jewagas Cup op de baan Herungerberg Venlo. vanaf 30+ in 4 categorieen.

1 mei 1e Omloop Liessel - Liessel, 12:00 130 km. (A en M Samen)

21 mei 10:00 uur 2e wedstrijd Dekkers Tweewielers Jewagas Cup op de baan Herungerberg Venlo. vanaf 30+ in 4 categorieen.

24 mei Montfort 19:00 uur (A en M samen)

29 mei 1e Omloop van de Peelrijt Someren, 12:00 130 km. (A en M Samen).

Mastercompetitie met gewijzigde opzet

Op de baan van Herungerberg in Venlo wordt dit jaar ook weer een competitie van zes masterwedstrijden verreden. De masters rijden nu in vier leeftijdsklasses, 30+, 40+, 50+ en 60+. De eerste wedstrijd is op zaterdag 16 april. De start van de eerste wedsrtijd zal steeds 10:00 uur zijn.
Voor elke wedstrijd worden punten verzameld. Aan het einde van de 6 wedstrijden wordt per categorie een totaalklassement opgemaakt voor de Dekkers Tweewielers Jewagas Cup.
Rijdt je alle 6 wedstrijden, loot je na afloop van de finalewedstrijd op 17 september mee voor een racefiets of een waardecheque van € 700 ter beschikking gesteld door Dekkers Tweewielers.
Daarnaast wekelijks een prachtige prijzenpot beschikbaar gesteld door sponsor Dekkers Tweewielers
Start 10 uur Inschrijfgeld € 5,- per wedstrijd Licentie KNWU, WFN, ICF, NWB of BRD verplicht Daglicentie NWB € 2,50, indien men geen licentie heeft.
Organisatie Wielerschool Noord-Limburg onderdeel van TWC Noord-Limburg.
Locatie: Wielerpark Herungerberg, Louisenburgweg 27 te Venlo
Voor meer info kijk op wielerschoolnoordlimburg.nl of twcnoord-limburg.nl

Trainingen op Herungerberg

Elke dinsdagavond vanaf 29 maart zijn er voor recreanten trainingen op de veilige wieleromgeving in Herungerberg Venlo
20.00 Wedstrijd recreanten (amateur- en elite licentiehouders uitgesloten)


Heeft u nog andere nieuwstips?

Mail ze aan de redactie van deze nieuwsbrief. Dat mogen ook aankondigingen van wedstrijden zijn! Inmiddels ontvangen 700 wielerliefhebbers deze nieuwsbrief. Het volgende nummer (2016-50) verschijnt medio mei, indien voldoende kopij wordt aangeleverd. Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Wielren Bond (N.W.B.). De website van de Nederlandse Wielren Bond vindt u op https://www.wielrenbond.nl.

Copyright (c) 2014, Nederlandse Wielren Bond | Gemaakt Door DyourDesign