Nieuwsbrief 2015-47

Komende NWB wedstrijden

De komende weken worden de volgende wedstrijden onder de vlag van de NWB georganiseerd:
26 juli Roermond Kapel.

Herungerberg Mastercompetitie foutieve starttijd. Start is om 16:00.

In de vorige nieuwsbrief en in het programma op onze site hebben we gecommuniceerd dat de starttijd van Herungerberg Mastercompetitie vervroegd zou worden naar 11:00 uur.
Dit blijkt niet zo te zijn. Er is over gesproken maar in overleg met de sponsoren is besloten om toch vast te houden aan de oude starttijden.

De start aanstaande zaterdag en de volgende keren is dus nog steeds om 16:00 uur. In principe rijden alle masters tegelijkertijd, maar doen de ouderen minder rondes.
NWB-lid op het podium NK in Beegden

Afgelopen zondag werd het NK van de WFN georganiseerd in Beegden. Bij de dames stond een NWB-lid op het podium. Karin van Grimbergen werd derde en mocht daarom plaatsnemen naast winares Renske van Rijswijk. Bij de amateurs was Bas Janssen met een 7de plaats de snelste NWB-er. Marco Kuijvenhoven werd kampioen. In de categorie 40+ werd Stephan Lotz kampioen en was Peter Verhouden (17) de snelste NWB-er. Bij de 50+ was Frank Witlox kampioen en Twan Donkers (14) en bij de 60+ Barend Verhagen kampioen en Jac Roemerman (5) de snelste NWB-er.

2 augustus ICF WK in Aartselaar

Op 2 augustus is het ICF WK in Aartselaar bij Antwerpen. De inschrijving is geopend en die moet geheel (inclusief betaling) geregeld zijn voor 22 juli, anders kan er niet gestart worden. De inschrijving verloopt via onze site.

Heeft u nog andere nieuwstips?
Mail ze aan de
redactie van deze nieuwsbrief. Dat mogen ook aankondigingen van wedstrijden zijn! Inmiddels ontvangen 700 wielerliefhebbers deze nieuwsbrief. Het volgende nummer (2015-48 verschijnt medio juli, indien voldoende kopij wordt aangeleverd.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Wielren Bond (N.W.B.).