Nieuwsbrief 2015-45

http://wielrenbond.nl/wielrenbond/sites/default/files/Nieuwsbrief/Nieuwsbrief_logo.jpg

Nieuwe layout NWB Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van de NWB zal voortaan in een nieuw jasje verschijnen. Mocht je berichten hebben die het vermelden waard zijn, dan kun je dat melden aan ons adres: nieuws@wielrenbond.nl

Kornafel en Ovdienko winnaars van Jan Beckers Trofee en dus NWB kampioen

Met de afsluiting van het wegseizoen in Bocholtz, is ook de einduitslag van het Jan Beckers Klassement vast komen te staan. En daarmee ook wie zichzelf het komende jaar NWB kampioen mag noemen. Bij de amateurs is dat Piotr Kornafel en bij de masters Igor Ovdienko.

NWB-Jury cursus in februari/maart

Een aantal juryleden heeft aangegeven dat ze na vele jaren willen stoppen met het jurywerk. Daardoor ontstaat er een tekort aan juryleden. We gaan daarom in februari/maart een jury-cursus opzetten. Inmiddels zijn hier al een aantal aanmeldingen voor binnen, maar iedereen is welkom. Je kunt kosteloos deelnemen aan deze cursus. Als je interesse hebt kun je jezelf opgeven bij Renee Gielen. 06-24897069

NWB Licentie aanvragen

Indien je een NWB licentie voor 2015 wilt aanvragen, dan kan dit vanaf nu door het aanvraagformulier te downloaden van onze site (Onder downloads - infomap - hoofdstuk 7.3.5). Na het invullen kan het samen met een recente pasfoto gepost of gescand en gemaild worden naar licenties@wielrenbond.nl of het adres op het formulier.

Winterseizoen verloopt zeer goed

Met een gemiddelde deelname van ruim 170 deelnemers tot nog toe, verloopt de wintercompetitie zeer goed. De deelnemers zijn enthousiast en er wordt steeds fel gestreden. De jeugd van 7 t/m 14 jaar is zeer goed vertegenwoordigd met gemiddeld 45-50 deelnemers. Nu staan er nog 3 wedstrijden op het programma met zondag 18-1 Sittard (ipv Eijgelshoven), 25-1 Beegden en 1-2 Overloon.

Kalender 2015 krijgt langzaam vorm

Nog niet alle organisatoren hebben de wedstrijd voor 2015 aangevraagd, maar de kalender begint zich langzaam te vormen. De data voor de klassiekers zijn inmiddels duidelijk. En ook criteriums, tijdritten en streetraces staan al gepland. Zie op onze site voor details

Weinig nieuwsbrieven en berichten op de site, vind je ook niet?

Doe er dan wat aan. Zorg voor copy voor onze informatie mediums. Je hoeft geen verslaggever te zijn om een stukje te kunnen schrijven over het verloop van een wedstrijd of een activiteit van een club. Alle input is welkom. Indien nodig, maken we zelf wel een aanpassing in de tekst of een redactioneel verantwoord stuk, maar dan moeten we wel informatie hebben. Stuur je nieuwsberichten aan nieuws@wielrenbond.nl. Heb je op een koers foto's gemaakt en wil je die op de site laten plaaten, stuur ze dan naar foto@wielrenbond.nl.
De NWB, dat zijn we samen, dus samen werken aan een gezonde bond.

NWB wenst iedereen een sportief 2015

Het bestuur van de Nederlandse Wielren Bond en de redactie van deze nieuwsbrief wensen jullie allemaal een gezond, sportief en succesvol 2015 !.

Heeft u nog andere nieuwstips?
Mail ze aan de
redactie van deze nieuwsbrief. Dat mogen ook aankondigingen van wedstrijden zijn! Inmiddels ontvangen 700 wielerliefhebbers deze nieuwsbrief. Het volgende nummer (2015-46 verschijnt medio februari, indien voldoende kopij wordt aangeleverd.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Wielren Bond (N.W.B.).
De website van de Nederlandse Wielren Bond vindt u op
http://www.wielrenbond.nl.