Nieuwsbrief 2012-43

http://wielrenbond.nl/wielrenbond/sites/default/files/Nieuwsbrief/nieuwsbrieflogo.jpg

Als je opmerkingen en/of suggesties hebt, kun je ze mailen naar de webmaster, e-mail: webmaster@wielrenbond.nl.

De nieuwsbrief verschijnt rond de vijftiende van de maand,

ICF Wereld Kampioenschap in Moorsel Aalst (BE)

5 augustus is het weer zo ver. Het ICF WK wordt dan georganiseerd in Moorsel bij Aalst in België, Er wordt gereden in 4 leeftijdscategorieën. Inschrijven kan voor deze wedstrijden kan via onze site. Informatie is daar ook te vinden.
 


NK WFN in Honselersdijk (Z-H)

Op 12 augustus is het weer de beurt voor het Nederlands Kampioenschap van de WFN. Dat wordt dit keer georganiseerd door Westland Wil Vooruit in Honselersdijk. Ook hier wordt gereden in vier leeftijdscategorieën. Er is ook een wedstrijd voor dames. Informatie en inschrijven kan via de site: www.nkwfn2012.nl
 


Ploegentijdrit voor toerwielerclubs

TWC 't Ventieleke nodigt wielerliefhebbers uit voor een ploegentijdrit. Dit evenement voor toerwielerclubs zal plaatsvinden op zondagmiddag 16 september in Heusden gem. Asten.
Ploegen van vier of vijf renners kunnen zich op deze dag met elkaar meten over 18 verkeersvrije kilometers. Zowel heren- als damesteams zijn welkom aan de meet. Alle teams strijden in één klassement, ongeacht geslacht.
Inschrijven kan nog tot 1 augustus via www.ventieleke.com of via 0493-842228. Er is plaats voor maximaal 30 teams.


Nog diverse criteriums op het programma van de NWB.

Zaterdag 4 augustus wordt weer de ronde van Roy in Stramproy verreden. Op dinsdag 14 augustus is het tijd voor het kermis criterium in Merum Herten. Zaterdag 18 augustus is er weer een MTB-Streetrace in Melderslo en zondag 26 augustus is de Ronde van Panningen. Nog mogelijkheden genoeg om ana de start te komen dus.  


Wintercross-seizoen bijna van start.

 In oktober begint het programma van de wintercompetitie weer te draaien. Om deel te nemen kun je je voor alle wedstrijden in een keer aanmelden. Daarnaast is het verstandig om in het bezit te zijn van een licentie. De licentie van de NWB geeft je startgelegenheid in alle wedstrijden en daarnaast kun je met de amateurlicentie ook nog bij andere bonden starten. Je kunt een licentie aanvragen door op onze site onder downloads de pdf "7.3.5. Licentieaanvraag 2010" te downloaden. Vul deze in en stuur hem met een recente pasfoto naar het adres vermeld op het formulier. Beiden in scannen en mailen mag ook.
Doe je dit nog voor 23 september, dan heb je de licentie bij aanvang van het seizoen in huis.

 


Dringend hulp gevraagd in de Stichting MTB Crosscompetitie.

Zoals elk jaar zijn er veel voorbereidingen nodig voor het winterseizoen en dient er tijdens het  seizoen van alles gecoördineerd te worden. Hiervoor is de Stichting MTB Crosscompetitie in het leven geroepen. Op dit moment heeft deze stichting een serieus gebrek aan vrijwilligers en bestuursleden.
Het is op dit moment zo dat de dreiging van een verloren seizoen zeer groot is.
Hierbij dan ook een dringend verzoek aan een ieder die de wielersport een warm hart toedraagt. HELP, HELP, HELP, HELP


NWB Licentie aanvragen

Indien je een NWB licentie wilt aanvragen, dan kan dit door het aanvraagformulier te downloaden van onze site (Onder downloads - infomap - hoofdstuk 7.3.5). Na het invullen kan het samen met een recente pasfoto gepost of gescand en gemaild worden naar licenties@wielrenbond.nl of het adres op het formulier.
 


Heeft u nog andere nieuwstips?
Mail ze aan de
redactie van deze nieuwsbrief. Dat mogen ook aankondigingen van wedstrijden zijn! Inmiddels ontvangen 575 wielerliefhebbers deze nieuwsbrief. Het volgende nummer (2012-44 verschijnt medio september, indien voldoende kopy wordt aangeleverd.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Wielren Bond (N.W.B.).
De website van de Nederlandse Wielren Bond vindt u op
http://www.wielrenbond.nl.

Deze nieuwsbrief is ontworpen door DyourDesign