Wielerinfoavond in Tungelroy over Wielerronde Tungelroy

Stichting Wielerronde Tungelroy nodigt u ook dit jaar weer uit voor een Wieler-Info avond. Deze avond wordt op 20 mei 2017 georganiseerd in Café-Zaal Kimpe Veld te Tungelroy, in aanloop van de Wielerronde van Tungelroy welke verreden zal worden op 24-6-2017.
Deze avond word georganiseerd om u te infomeren over de stand van zaken in de voorbereidingen van de wielerronde in Tungelroy editie 2017. Tevens zal de Boels Ladies Tour ter sprake komen, een UCI etappe wedstrijd die in het eerste weekend van September 2017 de Gemeente Weert zal aandoen.
Als gastspreker op deze avond hebben we Gerard Rietjens bereid gevonden om een en ander uit te leggen hoe het is om als profrenner te leven en de, ons zo geliefde, wielersport te beoefenen. Gerard neemt ons mee in het dagelijkse leven van de wielerploeg Team LottoNL-Jumbo. Gerard is trainer/coach/begeleider van renners als Robert Gesink, Steven Kruijswijk, Lars Boom, Bram Tankink, Stef Clement, Dylan Groenewegen om maar eens een voorbeeld te noemen. Gerard zal spreken over het dagelijkse leven van een profwielrenner, hoe hij traint, eet, omgaat met tegenslagen, wat het wil zeggen om de grote rondes te fietsen en hoe het is om alles in goede banen te leiden.
Kortom een kijkje in de keuken van een toonaangevende profploeg in het hedendaagse wielrennen. Dit wilt u toch niet missen!!!!!!!!
Op 20 mei 2017 zullen wij u met open armen ontvangen in Café-zaal Kimpe Veld aan het St. Barbaraplein 2 in Tungelroy, vanaf 19.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en u in te schrijven voor de Wielerronde in Tungelroy in 2017 of wellicht wil u vriend van Stichting Wielerronde Tungelroy worden om ons zo te steunen en daarmee bij te dragen aan de organisatie van de wielerronde in Tungelroy voor de komende jaren.
 
Nogmaals wij zien u graag op deze avond.
 
Met vriendelijke groet,
 
Stichting Wielerronde Tungelroy

Categorie: 
Gepubliceerd op: 
zaterdag, 13 mei, 2017